E-mail   Magister   CCG.Dedecaan.net Rooster Agenda Mededelingen Andere locaties  

Welkom op locatie De Goffert

Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Wil je niet alleen in de boeken duiken, maar ook leren door te doen, te ontdekken en te ondernemen? Locatie De Goffert van het Canisius College heeft veel te bieden.

Het is binnen de regio Nijmegen de enige vmbo-school die binnen de sector techniek alle afdelingen in huis heeft. Daarnaast is er een afdeling Consumptief. We bieden alle leerwegen aan inclusief de GT-leerweg. In deze leerweg staat het uitdagende intersectorale programma technologie centraal.
Zo kunnen we het onderwijs bieden dat bij je past!

Zie ook:

  
Mededelingen

Onderzoek gezondheid en leefstijl in klas 2 en 4

In oktober/november 2015 onderzoekt de GGD Gelderland-Zuid de gezondheid en leefstijl van alle leerlingen van klas 2 en 4 van het voortgezet onderwijs in de regio Gelderland-Zuid (E-MOVO). In 2003, 2007 en 2011 is dit zelfde onderzoek ook uitgevoerd op de scholen. Het Canisius College locatie de Goffert doet net als de voorgaande keren weer mee. Het doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in de gezondheidssituatie van jongeren. De GGD gebruikt de informatie uit dit onderzoek om scholen en gemeenten te adviseren over hun gezondheidsbeleid.

De GGD vraagt alle leerlingen van klas 2 en 4 om tijdens een lesuur op school anoniem een digitale vragenlijst in te vullen via de computer of tablet. De vragenlijst gaat over verschillende onderwerpen, zoals lichamelijke en geestelijke gezondheid, sociale contacten, school en leefstijlthema’s zoals voeding, bewegen, alcohol en roken. De leerlingen vullen hun naam niet in. Niemand komt te weten wie welke antwoorden heeft gegeven.

Direct na het invullen van de vragenlijst ontvangen de leerlingen hun persoonlijke gezondheids- en leefstijladvies. Dit advies is gebaseerd op de gegeven antwoorden en toegesneden op de situatie van de betreffende leerling. Leerlingen die meer willen weten over een bepaald onderwerp worden verwezen naar websites met goede en betrouwbare informatie.

Ouders/verzorgers en leerlingen krijgen enkele weken voor het onderzoek via school een brief met meer informatie over het onderzoek.

 

Openingstijden Restaurant 'Cook@College'.
Op 21 september a.s. opent ons restaurant Cook@College weer haar deuren.
Wij vinden het leuk u (weer) als gast te mogen ontvangen. De openingsdata voor dit schooljaar vindt u in de bijlage.
Omdat we maar een beperkt aantal gasten kunnen plaatsen is een reservering altijd noodzakelijk. Klik op 'meer' voor de beschikbare data en hou u kunt reserveren.
 meer   

 
  
  Recente activiteiten
   
Brugklaskamp 15/16
  
   
Survival klas 3
  
  
  Deze week
  geen bijzonderheden
  
 Canisius College   Goffertweg 20   6532 AA   Nijmegen   T:024-3523680   F:024-3523681   E:degoffert@canisiuscollege.nl