Moodle   E-mail   Magister   CCG.Dedecaan.net Rooster Agenda Mededelingen Andere locaties  

Welkom op locatie De Goffert

Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Wil je niet alleen in de boeken duiken, maar ook leren door te doen, te ontdekken en te ondernemen? Locatie De Goffert van het Canisius College heeft veel te bieden.

Het is binnen de regio Nijmegen de enige vmbo-school die binnen de sector techniek alle afdelingen in huis heeft. Daarnaast is er een afdeling Consumptief. We bieden alle leerwegen aan inclusief de GT-leerweg. In deze leerweg staat het uitdagende intersectorale programma technologie centraal.
Zo kunnen we het onderwijs bieden dat bij je past!

Zie ook:
  
  
Mededelingen

Rooster / Magister
Op dit moment onvangen we berichten van ouders en leerlingen dat Magister niet helemaal stabiel is.Zo geeft Magister in het rooster soms aan dat er een les uitvalt terwijl dat niet zo is. We raden iedereen aan om het rooster via de website van de school te bekijken. Deze geeft wel een juiste weergave van het lesrooster. Klik op de homepage op rooster, daarna op hier. Sorry voor het ongemak. We hopen dat dit probleem zo snel mogelijk opgelost is.
 

Cook@College: Openingstijden restaurant schooljaar 2014-2015
Wilt u graag een keer komen eten bij Cook@College? Dat kan! Lees de informatie onder de kop 'meer', om de openingstijden te bekijken en hoe te reserveren.
 meer   

Ouderportaal Magister 6

Binnenkort ontvangen alle nieuwe ouders een brief met daarin login gegevens voor de ouderportaal.

De ouderportaal van magister 6 werkt zowel op een pc, tablet als smartphone door naar https://canisius.magister.net te gaan, of via het icoontje op onze site.

 meer   

Wet op Passend Onderwijs

Op 1 augustus 2014 gaat de Wet op Passend Onderwijs in. Passend onderwijs is de nieuwe manier waarop onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben wordt georganiseerd. Het gaat om zowel lichte als zware ondersteuning, variŽrend van bijvoorbeeld extra begeleiding op school, aangepast lesmateriaal, hulpmiddelen of onderwijs op een speciale school.

De scholen in de regio Nijmegen werken met elkaar samen in een samenwerkingsverband en hebben afspraken gemaakt over hoe ze ervoor zorgen dat alle leerlingen in de regio Nijmegen onderwijs krijgen dat bij hen past. Op onze website vindt u het SOP (schoolondersteuningsprofiel) waarin u kunt lezen hoe wij de extra ondersteuning op onze school proberen vorm te geven. Wilt u meer lezen over Passend Onderwijs, ga dan naar de website www.passendonderwijs.nl en download de brochure voor ouders.
 

Ouders gezocht voor de deelraad!
Voor het komende schooljaar 2014-2015 zijn er twee plekken beschikbaar voor ouders in de deelraad. In de deelraad denken ouders samen met leerlingen en personeel met de schoolleiding mee over alles wat het 'Canisius College de Goffert' aangaat.

Vindt u het leuk om mee te praten, bent u gemotiveerd en wilt u het team komen versterken?
Neem dan contact op met Dhr. Frazer.
j.frazer@canisiuscollege.nl
 

Magister Mata (voor leerlingen)
Magister Mata is de leerling-app voor de tablet. Leerlingen hebben met de app directe toegang tot de ELO-functionaliteit van Magister, waaronder Berichten, Huiswerk, Opdrachten, Studiewijzer en Digitaal lesmateriaal.

Magister Mata is daarmee een aanvulling op Magister Meta, de leerling-app voor de smartphone die vooral bedoeld is om leerlingen te informeren over het Rooster, Cijfers en Aanwezigheid. Voor een overzicht van de functionaliteiten van Magister Mata, Magister Meta en het huidige Magister verwijzen we naar mata.schoolmaster.nl.

Magister Mata is beschikbaar voor iOS, Android en de Chromebook en is een tussenstap op weg naar het volledig platformonafhankelijke Magister zonder Silverlight.

Download de handleiding

 

 
  
  Recente activiteiten
   
Diplomering!
  
   
Berlijnreis klas 3
  
   
Afsluiting Bob-jaar
  
  
  Deze week
 
dinsdag 16 september
• kamp klas 1A & 1B
woensdag 17 september
• kamp 1A & 1B; kamp 1C, 1D & 1E
donderdag 18 september
• kamp: 1C, 1D & 1E; activiteitendag: leerjaar 2
  
 Canisius College   Goffertweg 20   6532 AA   Nijmegen   T:024-3523680   F:024-3523681   E:degoffert@canisiuscollege.nl