Moodle   SkyDrive   E-mail   Magister   CCG.Dedecaan.net Rooster Agenda Mededelingen Andere locaties  

Welkom op locatie De Goffert

Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Wil je niet alleen in de boeken duiken, maar ook leren door te doen, te ontdekken en te ondernemen? Locatie De Goffert van het Canisius College heeft veel te bieden.

Het is binnen de regio Nijmegen de enige vmbo-school die binnen de sector techniek alle afdelingen in huis heeft. Daarnaast is er een afdeling Consumptief. We bieden alle leerwegen aan inclusief de GT-leerweg. In deze leerweg staat het uitdagende intersectorale programma technologie centraal.
Zo kunnen we het onderwijs bieden dat bij je past!

Zie ook:
  
  
Mededelingen

Determinatie en Rapport leerjaar 2
De begeleidende brief en de uitleg over de beoordelingskenmerken bij het rapport van leerjaar 2 zijn te downloaden onder de kop 'Regelingen-Download' en vervolgens 'Determinatie'.

Determinatie leerjaar 2: Begeleidende brief eindadvies leerweg, definitieve aanmelding afdeling/revisie

Vernieuwde Rapportage CCG: Uitleg over de inhoud van de beoordelingskenmerken

 meer   

Gefeliciteerd met je nieuwe schoolpas!
Je hebt onlangs een nieuwe schoolpas gekregen. Dat is een gecombineerde school/bibliotheekpas. Aan de ene kant staan je schoolgegevens en met de andere kant heb je een lidmaatschap van de bibliotheek in handen.

Wat kun je allemaal met deze pas? Klik op 'meer' om hier een antwoord op te krijgen.
 meer   

Keurmerk academische opleidingsschool voor locatie De Goffert
Onze locatie heeft uit handen van drs. Yvonne Visser, directeur van ILS-HAN. het keurmerk academische Opleidingsschool gekregen. Dit keurmerk is toegekend na een visitatiebezoek voor de zomervakantie. Locatie De Goffert is betrokken bij het opleiden van toekomstige leraren. Een groot deel van dit opleiden vindt plaats in de praktijk. Dit zogenaamde ‘werkplekleren’ gebeurt op opleidingsscholen, zoals locatie De Goffert. De kwaliteit van het opleiden in de school van aankomende docenten is met dit keurmerk gewaarborgd.

Het is belangrijk dat er ook VMBO-locaties zijn die dit keurmerk hebben. Veel toekomstige leraren gaan immers ook werken op een VMBO. Het is een win- win situatie: de school levert een bijdrage aan de opleiding, nieuwe kennis en inzichten worden binnengehaald. Bij het vergaren van kennis neemt het doen van onderzoek een belangrijke rol in. Hierbij zijn niet alleen studenten, maar ook ervaren docenten betrokken. Dit keurmerk komt dan ook niet alleen ten goede van de studenten, het is ook een geweldige stimulans voor de professionalisering van zittende docenten op locatie De Goffert.


A. van Stippent
directeur
 

Magister Mata (voor leerlingen)
Magister Mata is de leerling-app voor de tablet. Leerlingen hebben met de app directe toegang tot de ELO-functionaliteit van Magister, waaronder Berichten, Huiswerk, Opdrachten, Studiewijzer en Digitaal lesmateriaal.

Magister Mata is daarmee een aanvulling op Magister Meta, de leerling-app voor de smartphone die vooral bedoeld is om leerlingen te informeren over het Rooster, Cijfers en Aanwezigheid. Voor een overzicht van de functionaliteiten van Magister Mata, Magister Meta en het huidige Magister verwijzen we naar mata.schoolmaster.nl.

Magister Mata is beschikbaar voor iOS, Android en de Chromebook en is een tussenstap op weg naar het volledig platformonafhankelijke Magister zonder Silverlight.

Download de handleiding

 

 
  
  Recente activiteiten
   
L.O. klas 4: Skiën
  
   
Sportdag klas 2
  
   
Theaterdag klas 1
  
  
  Deze week
 
maandag 21 april
• Vrije dag: 2e paasdag
  
 Canisius College   Goffertweg 20   6532 AA   Nijmegen   T:024-3523680   F:024-3523681   E:degoffert@canisiuscollege.nl