E-mail   Magister   CCG.Dedecaan.net Rooster Agenda Mededelingen Andere locaties  

Welkom op locatie De Goffert

Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Wil je niet alleen in de boeken duiken, maar ook leren door te doen, te ontdekken en te ondernemen? Locatie De Goffert van het Canisius College heeft veel te bieden.

Het is binnen de regio Nijmegen de enige vmbo-school die binnen de sector techniek alle afdelingen in huis heeft. Daarnaast is er een afdeling Consumptief. We bieden alle leerwegen aan inclusief de GT-leerweg. In deze leerweg staat het uitdagende intersectorale programma technologie centraal.
Zo kunnen we het onderwijs bieden dat bij je past!

Zie ook:
  
  
Mededelingen

Rekentoetsen klas 3 en inhalen/herkansen klas 4: 28 mei t/m 1 juni
Op 28 en 29 mei vinden de rekentoetsen plaats voor leerjaar drie.
Op maandag 1 juni staat de herkansing en inhaalmogelijkheid van de rekentoets voor leerjaar 4 gepland.

Bekijk het schema hieronder voor het exacte tijdstip:

Rekentoetsen klas 3 en inhalen/herkansen klas 4
 

Informatie m.b.t. het examen
Hieronder is informatie te downloaden m.b.t. het examen. 4e klas leerlingen hebben deze informatie meegekregen op papier via de mentor.

4e klas Consumptief Basis en Kader

4e klas Basis (behalve consumptief)

4e klas Kader (behalve consumptief)

4e klas Gemengd/Theoretisch
 

Collegegids
Met ingang van dit schooljaar brengt de school geen papieren Collegegids meer uit. Alle informatie die voorheen in deze gids stond, is geactualiseerd en maakt nu integraal deel uit van de website. Op basis van de bestaande indelingen van zowel de Collegegids als de website, is alle informatie opnieuw geordend in een logische menustructuur. Links op deze pagina staan de hoofdkoppen, onder deze hoofdkoppen bevinden zich subkoppen en soms is de informatie die hoort bij een subkop opgesplitst in tabbladen. We verwachten dat iedereen snel vertrouwd raakt met het navigeren door de vernieuwde website.
Onder 'Regelingen- Download' kunt u nog wel een collegegids downloaden.
 

Rooster / Magister
Op dit moment onvangen we berichten van ouders en leerlingen dat Magister niet helemaal stabiel is.Zo geeft Magister in het rooster soms aan dat er een les uitvalt terwijl dat niet zo is. We raden iedereen aan om het rooster via de website van de school te bekijken. Deze geeft wel een juiste weergave van het lesrooster. Klik op de homepage op rooster, daarna op hier. Sorry voor het ongemak. We hopen dat dit probleem zo snel mogelijk opgelost is.
 

Cook@College: Openingstijden restaurant schooljaar 2014-2015
Wilt u graag een keer komen eten bij Cook@College? Dat kan! Lees de informatie onder de kop 'meer', om de openingstijden te bekijken en hoe te reserveren.
 meer   

Wet op Passend Onderwijs

Op 1 augustus 2014 gaat de Wet op Passend Onderwijs in. Passend onderwijs is de nieuwe manier waarop onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben wordt georganiseerd. Het gaat om zowel lichte als zware ondersteuning, variŽrend van bijvoorbeeld extra begeleiding op school, aangepast lesmateriaal, hulpmiddelen of onderwijs op een speciale school.

De scholen in de regio Nijmegen werken met elkaar samen in een samenwerkingsverband en hebben afspraken gemaakt over hoe ze ervoor zorgen dat alle leerlingen in de regio Nijmegen onderwijs krijgen dat bij hen past. Op onze website vindt u het SOP (schoolondersteuningsprofiel) waarin u kunt lezen hoe wij de extra ondersteuning op onze school proberen vorm te geven. Wilt u meer lezen over Passend Onderwijs, ga dan naar de website www.passendonderwijs.nl en download de brochure voor ouders.
 

 
  
  Recente activiteiten
   
Senioren op bezoek!
  
   
Skills Talents Mobiliteit 2015
  
   
ART- klas: bezoek Architectuur-centrum
  
  
  Deze week
 
maandag 25 mei
• vrije dag ivm 2e Pinksterdag
  
 Canisius College   Goffertweg 20   6532 AA   Nijmegen   T:024-3523680   F:024-3523681   E:degoffert@canisiuscollege.nl